Covid-19: Info & FAQ

Hoist Finance

Wij bieden maatwerk zonder de eenvoud en transparantie uit het oog te verliezen.

Hoist Finance is een Europese financiële groep met hoofdkwartier in Zweden en actief in België sedert 2006. Zij werkt samen met voornamelijk de belangrijke Belgische financiële instellingen. Op korte tijd heeft Hoist zich in deze markt opgewerkt tot één van de belangrijkste "debt purchasers".

Hoist Finance AB (publ) is een Pan-Europese financiële groep die actief is in het kopen van vorderingen en debiterenbeheer. Wij specialiseren ons in het kopen en beheren van achterstallige en niet-achterstallige particuliere schuldvorderingen. Wij zijn met ongeveer 1000 medewerkers en zijn actief in 11 Europese landen.

Hoist Finance werkt doelgericht voor zowel onze klanten als onze debiteuren en biedt gepersonaliseerde en op maat gesneden oplossingen aan.   Wij baseren ons hierbij op een uitgebreide kennis en ervaring om onze vorderingen te beheren zij het in eigen naam, dan wel voor rekening van derden.

Hoist Finance,  is een financiële instelling naar Zweeds recht die onder prudentieel toezicht staat van de Zweedse financiële autoriteiten. Dit betekent dat zij ook in België onder controle staat van de FSMA.

Sinds 2009 heeft Hoist Finance zich ook ontwikkeld tot één van de marktleiders in Zweden in deposito spaarformules via haar on-line applicatie HoistSpar. De spaarformule van HoistSpar telt vandaag ongeveer 85.000 actieve klanten.

Met ons hoofdkwartier in Stockholm, Zweden, en vestigingen in 10 andere Europese landen, is Hoist Finance een echte internationale groep. Wij hechten veel belang aan doorgedreven marktkennis, goede klantenrelaties en een aantrekkelijke werkomgeving.  In België zijn wij gevestigd te Brussel met een team van een 20-tal enthousiaste medewerkers.

Onze portefeuille aan schuldvorderingen heeft een totale waarde van ongeveer SEK 12,7 miljard en een bruto ERC (verwachte toekomstige incasso's) over 120 maanden van SEK 21,4 miljard.

Lees meer over  Hoist Finance (hoistfinance.com).

Bel me

Bel me later